19 april 2012

Att hjälpas åt

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag behöver ju ett nytt jobb och skulle gärna ta mig an uppdraget, men jag är inte hälsospecialist och dessutom lite rädd för sprutor, så jag publicerar den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är mitt sätt att bidra och dra mitt lilla strå till den stora stacken.


Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge och världsförälder sedan flera år tillbaka. Vill du också vara med och förändra många barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden eller valfritt belopp är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning. Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Ge alla barn en möjlighet att växa upp och bli stora. Att få leka, lära och känna sig trygga. Det brinner jag för och vill gärna hjälpa till med att nå den visionen!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar